Koordinatorica Katarina Matijević na sastanku o napretku provedbe projekta

Koordinatorica projekta Laudato - društveno poduzeće sudjelovala na sastanku podnošenja polugodišnjeg izvještaja o napretku projekata u Primoštenu.

Autor
Laudato
Fotograf
Laudato

U sklopu provedbe projekta tranformacije Laudato d.o.o. u društveno poduzeće, koordinatorica projekta Katarina Matijević sudjelovala je na sastanku podnošenja polugodišnjeg izvještaja o napretku provedbe projekata. Sastanak je održan od 13. do 14. srpnja 2021. godine u Primoštenu u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Tijekom dva dana trajanja sastanka održana su izlaganja projekata o dosadašnjim postignutim rezultatima i ostvarenim pokazateljima u sklopu poziva 'Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika –faza I. ' (UP.02.3.1.03.) . Tom je prilikom koordinatorica projekta Katarina Matijević predstavila aktivnosti na projektu Laudato – društveno poduzeće i postignute rezultate u dosadašnjoj provedbi. Na sastanku je sudjelovalo dvadesetak izlagača društveno-poduzetničkih projekata.

Tijekom drugoga dana sastanaka korisnici su mogli prikupiti odgovore na tehnička pitanja i savjete voditelja odsjeka praćenja provedbe i financijskog praćenja.