Društveno poduzetništvo

esf

 

U utorak 23. ožujka 2021. godine održana je radionica na temu zakonodavnog i strateškog okvira društvenog poduzetništva pod vodstvom dugogodišnje odvjetnice i medijatorice Ivane Panić Šušteršić, koja više od godinu dana surađuje s Laudatom.
U ponedjeljak 22.ožujka 2021.godine održana je radionica na temu računovodstva društvenih poduzeća koju je pripremila i održala Vlasta Grivičić, koja ima dugogodišnje iskustvo u vođenju i upravljanju računovodstvom.
Radionica urednika multimedije i grafike Nikole Uroića održana je u petak 19.ožujka 2021. pod temom; Audiovizualna produkcija; know-how i iskustva iz prakse. Nikola Uroić bavi se vizualima, grafičkim elementima, vodi odjel multimedije tj. cjelokupni vizual.
U petak 19.ožujka 2021.godine nastavljen je niz radionica za naše zaposlenike u svrhu jačanja kapaciteta za upravljanje društvenim poduzećem.
Prva u planu naših internih radionica u sklopu ESF projekta kojim se Laudato d.o.o. transformira u društveno poduzeće održana je u četvrtak 18. ožujka 2021. godine.
Koji iznos sredstava se odobrio i koliko dugo će se projekt provoditi?