Naši zaposlenici na radionici o marketingu društvenih poduzeća

'Ne postoji plan marketinga koji će dati takav vjetar u leđa kao povjerenje'

Autor
Laudato
Fotograf
Laudato

U petak 19.ožujka 2021.godine nastavljen je niz radionica za naše zaposlenike u svrhu jačanja kapaciteta za upravljanje društvenim poduzećem.

Započeta je druga u nizu radionica s predavačem Dariom Tepešom koji godinama radi na poslovima marketinga i promocije. Dario slušatelje uveo u svijet marketinga, te prenio znanja i iskustva stečena dugogodišnjim radom s ljudima. Naglasak je stavio na dobru komunikaciju, naglasio je kako ljubaznost otvara sva vrata, a autentičnost i iskrenost zadržavaju klijente. Što nudiš i kakav si partner izuzetno je važno, objasnio je. Nadodao je kako je u početku uvijek teže, zbog čega treba vjerovati, biti ustrajan i hrabar te kucati na mnoga vrata. Objasnio je proces i prepreke s kojima se suočavao u svom radu marketinga.

- Nije bitna profesija nego upravo već spomenuta ranije autentičnost i iskrenost. Dobiti priliku i povjerenje, te ga opravdati i zadržati. Biti osviješten prema čovjeku, ulagati u međuljudske odnose, ulagati u poslovne odnose, imati zapisano kad je tko rođen, čestitati rođendane i/ili imendane jer sitnice čine život - rekao je Tepeš.

Ne postoji plan marketinga koji će dati takav vjetar u leđa kao povjerenje.

Odlično obavljen marketing u organizaciji koncerta Progledaj srcem donijeli su mu mnoge druge poslovne ponude.

 

Fotogalerija