Pogledajte treći kratkometražni film: „(P)ostajemo društveno poduzetni“

U nastavku serije kratkometražnih filmova „(P)ostajemo društveno poduzetni“ predstavljamo jednog od zaposlenika, mladu osobu, nekada nezaposlenog pripadnika socijalno osjetljive skupine mladih nezaposlenih osoba bez radnog iskustva u struci.

Autor
Laudato
Fotograf
Laudato

 

Filip Panza ima trideset godina, rođen je u Zagrebu, ali je većinu svoga života proveo u Zadru gdje je završio i studij politologije. Filip je svoje prvo radno iskustvo našao upravo na Laudatu gdje radi kao asistent za audiovizualnu produkciju na projektu društvenog poduzetništva.  

„Vrlo me veseli vidjeti da Laudato ide u smjeru transformacije u društveno poduzeće kao što je slučaj s mnogim drugim organizacijama u Hrvatskoj. To je jedan pozitivan trend kojim se postiže puno veća inkluzivnost kod mladih i kod ljudi koji možda nisu imali sjajnu startnu poziciju.“ - tom je prilikom izjavio Ante Lučić, stručnjak za ljudske resurse.

Izvanredna profesorica s Pravnog fakulteta u Zagrebu dr.sc. Gordana Berc također je pohvalila napore Laudata koji ulaže u mlade ljude rekavši: „Ovaj primjer Laudata gdje su zaposlene dvije mlade osobe je dobar primjer koji bi bilo važno promovirati kako bi se se kroz medije čulo da su iskustva pozitivna i sa strane poslodavca i zaposlenika.“

Laudato d.o.o. od početaka svojeg poslovanja nudi priliku mladima bez radnoga iskustva koji kroz svoj rad na Laudatu stječu prve radne korake. Više o cijeloj temi saznajte u videu na poveznici.

 

Fotogalerija