Premijerno predstavljen duhovno-domoljubni album “Pjesme o ljubavi” Lucije Zovko

Album možete pronaći u svim ”Laudato” galerijama, te u online ponudi laudato.hr.

Autor
Laudato
Fotograf
Laudato/J.R.

Premijerno je predstavljen prvi album “Pjesme o ljubavi” kantautorice Lucije Zovko, izašao u suradnji s diskografskom kućom Laudato. Novi album ove talentirane glazbenice, pjevačice i diplomirane pijanistice, obuhvaća deset domoljubno-duhovnih pjesma, a na njemu se nalazi i “Pjesma o ljubavi” nagrađena na natječaju u sklopu Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca (2016.), kojeg svake godine organizira Vicepostulatura postupka mučeništva "fra Leo Petrović i 65 subraće". Također na albumu se nalazi i pjesma “Pozdrav Majci” koja je izvedena u suradnji s klapom Bratovština iz Gruda.

Na ovom albumu “Pjesme o ljubavi” Lucija i njezin suprug Stanko Zovko, kao i drugi suradnici, radili su posljednjih petnaestak godina. Kroz deset pjesama albuma provlače se teme duhovnog života, obitelji, bračne ljubavi, nerođene djece, branitelja, hrvatske ratne povijesti i mučeništva. Tekst i glazbu za pjesme potpisuje upravo njezin suprug Stanko Zovko, koje je Lucija upotpunila svojom izvedbom sa sjajnim rezultatom zajedničkog obiteljskog rada.  

“Album je nastao iz želje koju svi dijelimo, a to je - želja za stvaranjem. Bogu hvala, album je konačno završen i dostupan slušateljima.” - povodom izlaska albuma izjavila je Lucija Zovko.
Svoj doprinos albumu “Pjesme o ljubavi” dali su kroz svoje vještine, znanja i talente mnogi: Saša Miočić, Gabrijel Prusina, Josip Vukoja, Maja Kožul, Jadranka Krištof, Robert Pehar, Luka Rupčić, Silvije Nuić i Anđelko Nikolić. Kao glazbeni producent albuma tu je Franjo Kraljević, dok su izvršni producenti Lucija i Stanko Zovko. Mastering cijelog albuma radio je Saša Miočić, urednik izdanja je Luka Kotlar, izdavač diskografska kuća Laudato direktorice Ksenije Abramović, te dizajn potpisuje Dalibor Zorić.

- Iznimno nam je drago što je ova talentirana kantautorica odabrala baš Laudato diskografsku kuću i tako svojim iznimnim darom obogatila kako nas, tako će, vjerujem, i sve one koji će u ovim pjesmama uživati - rekla je direktorica diskografske kuće “Laudato”, Ksenija Abramović.

Album možete pronaći u svim ”Laudato” galerijama, te u online ponudi laudato.hr.

 

Fotogalerija